Priveles/coaching

Wil je iets aan bewustwording, ontspanning of gezondheid doen? Kijk je wel eens naar coaching, yoga of mindfulness maar weet je niet wat het beste bij je past? Zoek je balans maar weet je niet waar te beginnen?

Heb je niet zo’n behoefte aan deelnemen in een groep?Dan kunnen de privelessen voor jou een oplossing zijn. We kijken samen waar je exacte behoefte en of knelpunten liggen. Op basis daar van kan ik een individueel traject voor je maken op maat. We halen specifieke punten uit de yoga, mindfulness, meditatie, coaching en/of voedingsadvies.

De lessen kunnen eventueel ook in kleinere groepjes (bv met bekende) worden gegeven.

Doordat de lessen speciaal op jou gemaakt zijn kun je bv een mindfulnesstraining in een kortere training doen. Er hoeft geen tijd en aandacht naar andere cursisten en we pakken dat waar jij behoefte aan hebt.

De kosten voor het individuele traject zullen dus niet veel hoger zijn dan een 8 weekse mindfulnesstraining in groepsverband.

Ik heb altijd hard gewerkt. Helaas heb ik een hersentumor gehad en ben nu arbeidsongeschikt. Ik vond de acceptatie daarvan lastig. Ik zocht iets wat ik wel zou kunnen zowel fysiek als iets wat mij mentaal kon ondersteunen. Samen met Laura heb we gekeken wat ik zowel fysiek als mentaal nodig had. Ze heeft een reeks yoga oefeningen voor me gemaakt die ik dagelijks doe. Daarnaast leerde ze mijnook mediteren en daardoor leerde ik weer in het moment te zijn zonder alles wat er gebeurd is. Ik begon weer plezier te ervaren van simpele dingen. Achteraf had ik deze technieken wel eerder willen leren.

Edwin, 56

Een gezin en daarnaast een drukke baan, ik regelde alles. Een echte perfectionist. Maar ik werd steeds meer gespannen en kon steeds minder genieten. Ik heb een serie privelessen gevolgd bij Laura. De yogaoefeningen haalde mij weer uit mijn hoofd in mijn lichaam. De adem en ontspanningsoefeningen waren ook fijn. De asis was een prive mindfulnesscursus aangepast op mijn specifieke behoeften. Langzaam aan ging ik meer ruimte voelen en ook meer mijn eigen behoeften voelen. Dit gaf mij de ruimte om wat andere keuzes te maken in mijn leven. Die keuzes had ik vooraf eigenlijk niet met mijn hoofd kunnen bedenken.

Annelore, 35

Ik zat bij Laura op de yogales. Na een ontspanning ontlaadde ik in een keer emotioneel. Laura heeft mij toen priveles gegeven. De rust en de veiligheid van even 1 op 1 was voor mij heel fijn. Ik kon ook ervaren wat het was om even zonder angst te zijn. Wat een openbaring na zoveel therapie. Het lichaam en de mind zijn toch echt verbonden. Nu ik fysiek echt kon ontspannen kon werd mijn hoofd ook rustig. Dat is echt wel het extra wat yoga te geven heeft.

Kirsten, 28

Locatie

Roodenburgerstraat 60 te Leiden

Kosten

De lessen kosten 65,- per les.

Inschrijfformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Gewenste startdatum en dag


  Geboortedatum


  Eventuele bijzonderheden (lichamelijke en/of geestelijke klachten )


  Ik ga akkoord met de Voorwaarden