Counseling/PSYCH-K®

Wist je dat 90% van de informatie naar het brein over veiligheid uit het lichaam komt? Niet zo gek dus dat praten alleen vaak niet de oplossing is.

Wil je iets aan bewustwording, ontspanning of gezondheid doen? Kijk je wel eens naar therapie, het doorbreken van bepaalde gewoonte patronen, het verbeteren van je levenskwalitiet? Geloof je wel dat lichaam en geest 1 zijn maar liever niet te zweverig? Weet je niet wat het beste bij je past? Zoek je balans maar weet je niet waar te beginnen?

Wil je graag dat er iemand mee kijkt in de patronen die je ontwikkeld hebt. En vraag je je soms af of bepaalde lichamelijke klachten ook te maken hebben met gevoelens of gebeurtenissen? Dan kan de sessie waarbij ik counseling en hypnotherapie, Psych-K ® en de yoga/meditatie meeneem een passende oplossing voor je zijn.

We kijken samen waar je exacte behoefte en of knelpunten liggen. Op basis daar van kan ik een individueel traject voor je maken op maat. We halen specifieke punten uit de yoga, mindfulness, meditatie, counseling, Psych-k® en de hypnotherapie. Het lichaam is verbonden met de denkende (en onbewust geprogrammeerde geest) geest en het fysieke lichaam en het pijnlichaam dat ieder mens bij zich draagt.

Ik ben recent opgeleidt als Psych-K® facilitator. Dit is echt een een hele mooie techniek om snel beperkende overtuigingen om te buigen in overtuigingen die helpend zijn. Dit kan ook ingezet worden om een traumatische gebeurtenis in je lichaam te transformeren. Om dat we werken op het onbewuste nivo kost het je weinig energie en is te heel doeltreffend aan gezien we voor 90% uit ons onderbewuste aangestuurd worden. Zie link voor de achtergrond informatie.

Wat is PSYCH-K® – de Werff | training | groei | genezing

We hebben allemaal onbewuste stressoren die een mentale of lichamelijk klacht triggeren. Samen bewust hiernaar kijken en deze in beeld brengen geeft enorme lichtheid en rust. Als hier bewustzijn over is kun je nieuwe patronen aanleren.

Het lichaam leert dan ook om met ontspanning te reageren ipv met stress.  Niet zo gek dus dat praten alleen vaak niet de oplossing is.

Je bent van harte welkom.

Ik heb altijd hard gewerkt. Helaas heb ik een hersentumor gehad en ben nu arbeidsongeschikt. Ik vond de acceptatie daarvan lastig. Ik zocht iets wat ik wel zou kunnen zowel fysiek als iets wat mij mentaal kon ondersteunen. Samen met Laura heb we gekeken wat ik zowel fysiek als mentaal nodig had. Ze heeft een reeks yoga oefeningen voor me gemaakt die ik dagelijks doe. Daarnaast leerde ze mijnook mediteren en daardoor leerde ik weer in het moment te zijn zonder alles wat er gebeurd is. Ik begon weer plezier te ervaren van simpele dingen. Achteraf had ik deze technieken wel eerder willen leren.
Edwin, 56

Een gezin en daarnaast een drukke baan, ik regelde alles. Een echte perfectionist. Maar ik werd steeds meer gespannen en kon steeds minder genieten. Ik heb een serie privelessen gevolgd bij Laura. De yogaoefeningen haalde mij weer uit mijn hoofd in mijn lichaam. De adem en ontspanningsoefeningen waren ook fijn. De asis was een prive mindfulnesscursus aangepast op mijn specifieke behoeften. Langzaam aan ging ik meer ruimte voelen en ook meer mijn eigen behoeften voelen. Dit gaf mij de ruimte om wat andere keuzes te maken in mijn leven. Die keuzes had ik vooraf eigenlijk niet met mijn hoofd kunnen bedenken.
Annelore, 35

Ik zat bij Laura op de yogales. Na een ontspanning ontlaadde ik in een keer emotioneel. Laura heeft mij toen priveles gegeven. De rust en de veiligheid van even 1 op 1 was voor mij heel fijn. Ik kon ook ervaren wat het was om even zonder angst te zijn. Wat een openbaring na zoveel therapie. Het lichaam en de mind zijn toch echt verbonden. Nu ik fysiek echt kon ontspannen kon werd mijn hoofd ook rustig. Dat is echt wel het extra wat yoga te geven heeft.
Kirsten, 28

Locatie

Body Mindcentrum Leiden Lammenschansweg 15c Leiden

Kosten

De lessen kosten 85,- per les.

Inschrijfformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Gewenste startdatum en dag


  Geboortedatum


  Eventuele bijzonderheden (lichamelijke en/of geestelijke klachten )


  Ik ga akkoord met de Voorwaarden